kaka here ! awesome girl with her story .dont forget to smile :) and dont forget to follow .

Follow

Tuesday, January 29, 2013

kehidupan remaja

tinggal berapa hari jer lagi kan nak masuk bulan dua 
wah ! cepat betul mase berlalu 
pejam celik pejam celik dah bulan dua kan 
bulan tiga ni keputusan SPM pulak keluar . gerun betul . 
berapa lah kan keputusan saya 
hope cemerlang lahh , nak jugak bagi hadiah dekat mak dengan ayahkan 
lame mereka harapkan saya dapat keputusan yang cemerlang 
sementara tunggu keputusan ni saya kerja jer part tima dekat KOLEKSI IBUNDA dengan ZRICH 
dapat lah tambah duit belanja sendiri 
yelahh , atlist tak ada lah buang mase sangatkan kalau duduk rumah jer mase terbuang duit tak ada . 
susuh jugak kan alam pekerjaan ni 
banyak betul kerenah manusia yang kite jumpa . tapi kena sabar jelahkan 
kalau asyik orang nak ikut kerenah kite macam maner pulakkan dah lah baru jer dalam bidang macam ni 
tapi alam persekolahan dengan pekerjaan memang jauh best 
teramat rindukan alam persekolahan lahh 
rase macam nak sekolah balik  jer , masuk asrama balik  . 
wah ! 
best nyer tak payah nak susah - susah pikir pasal macam maner nak carik duit kan . 
tapi bekerja pun best jugak dapat belajar jugak macam mner susah nyer mak dengan ayah kite nak carik duit unttuk kite kann . yelahh dulu kite ni selalu jer mintak duit dekat mak dengan ayah tak pikir langsung susah mereka carik duit yang kita ni tahu menghabiskan jer . 
semakin meningkat usia semakin banyak yang kita dapat belajar . 
semakin banyak lah dugaan 






saat kite perlukan sesorang tapi tiada sesiapa yang mendengarnya ingat lahh bahawa ALLAH sentiase mendengarnya

2 comments:

  1. hehe..insyallah nanti result kyang elok..hehehe..wah, seronok laa dapat duit poket lebih..tapi bagus keje time tggu result nie..takde laa masa terbuang macam tu jer..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha , betul lahh tuhh , terima kasih yee

      Delete